Novice‎ > ‎

»VSTALA PRIMORSKA - VSTANI SLOVENIJA«

objavljeno: 22. jun. 2016 06:44 avtor: Puntarji Slovenije   [ posodobljeno 22. jun. 2016 06:46 ]
Spoštovani,

primorsko in slovensko javnost obveščamo, da se je dne 21. 6. 2016 ustanovila civilna fronta
»VSTALA PRIMORSKA - VSTANI SLOVENIJA« z namenom upreti se dokončnemu uničenju slovenskega gospodarstva. Fronto tvori več enako mislečih organizacij in iniciativ Primorske ter širše regije.

Sprožilec ustanovitve fronte je napovedana menjava nadzornikov v Luki Koper, ki nedvomno vodi v prodajo podjetja. To bi bil eden zadnjih žebljev v krsto primorskega gospodarstva.


Civilna fronta Vladi in SDH sporoča:
Kot smo zaustavili privatizacijo Telekoma, tako bomo preprečili tudi prodajo Luke Koper.

V nadaljevanju v napovedniku protesta, ki bo 28.6.2016 pred Luko Koper, sledi:

Besedilno polje

Prestopili ste mejo. Izvoljeni ste od državljanov. Vas ne vodi razum ampak denar. Vas ne vodi poštenost, ker je sami niste zmožni. Vas ne vodi integriteta, ker jo uničujete. Vas ne vodi morala in etika, ker ste slepi v kakršnih koli humanih vrednotah.
Prave vrednote bomo pokazali 28.6.2016 ob 17h v Luki Koper. Stopili bomo skupaj in jo zaščitili. Našo posest, našo infrastukturo, naša delovna mesta, naše prijatelje, državljane in družine, ki so gradile to Luko. Luka Koper je simbol vseh, ki z njo žive in bodo z njo do konca življenja.
Sami ste se prodali, nas in kar je našega ne boste. Od sedaj naprej vam prepovedujemo prodajati Slovenska, državna podjetja. Vsako nadaljno prodajo bomo preganjali. Pa ne po sprevrženih zakonih in nefunkcionalni zakonodaji. Preganjali vas bomo državljani.

Mi smo narod junakov ne pa veljakov. Ne boste več izločali in teptali malega človeka, ker vas bomo zrušili, kot ste vi rušili vse do Luke Koper.
Seveda vam pa čestitam na pogumnemu dejanju, ker ste nas zbudili. Luka Koper bo nov simbol Slovenije. To kar se bo zgodilo v torek na Primorskem, bo odmevalo v sedanjosti, preteklosti in prihodnosti.


www.facebook.com/events/297391620600185/?active_tab=posts
Comments