PriPUNTaj SE!‎ > ‎Kolumne‎ > ‎

Ta sistem je dokazano zanič

objavljeno: 9. mar. 2016 10:45 avtor: Puntarji Slovenije   [ posodobljeno 9. mar. 2016 10:48 ]

Franci PLUT,

KPD Svoboda


"Zato pozivam Zvezo združenj borcev za vrednote NOB, vsa leva društva in gibanja, intelektualce in posameznike, da se začnemo povezovat v narodno povezavo za zaščito naroda in države. Ne vojaško, ampak civilizacijsko v skladu s situacijo in civilizacijsko kulturo. To je čas, da ustanovimo novo OF brez fige v žepu, ki bo nedvoumno izrazila potrebo po novem pravičnem sistemu."

Politična situacija v Evropi se bliskovito zaostruje. Destabilizacijska akcija zahodnih služb o preseljevanju narodov je dosegla svoj cilj. Odvrača se vsa pozornost od pravih vzrokov  preseljevanja in avtorjev vojn in trpljenja.  Evropa se ni sposobna ubraniti, saj jo vodijo ljudje, ki so v službi gospodarjev strateške delitve sveta, katere glavni dosežek in cilj je kopičenje bogastva.

Slovenska oblast je popolnoma nesposobna ocene realnega stanja in le pogleduje na zahod kaj bodo storile vodilne evropske države. Ni sposobna lastne reakcije za zaščito narodnih interesov in naroda samega. Čeprav ni prav nobenega vzroka za pomoč tujih sil, so dovolili prihod okupacijskih sil na našo južno mejo, ki so jo s smešno potezo bodeče žice ekološko onesnažili in nas ter živali luknjičasto zaprli v taborišče. Pri tem pa jim ni mar gospodarske škode in ljudskega faktorja. Niti med državnega zaostrovanja z republiko Hrvaško.

Vse to zaostruje medčloveške odnose v naši državi. Določeni mediji objavljajo šokantne informacije spopadov beguncev med sabo in domačimi prebivalci. Vse to podkrepljujejo z verskimi nestrpnostmi, kar daje sliko, da so vsi begunci teroristi, ki imajo nalogo organizacije političnih in verskih spopadov. To je dobra platforma za razvoj ekstremističnih sil, še posebej fašističnih. V drugi svetovni vojni poražene fašistične sile, dvigajo glavo in bodo to situacijo izkoristile za svoj obračun.  Tudi pri nas so vodene s skrajno desnico, ki odkrito zahteva ustroj svoje vojske pod pretvezo zaščite države, ljudi in krščanske vere. Vsi vedo kam to vodi. Oblast pa ne reagira, ker se boji nove vstaje Slovenskega naroda. Čeprav se je malodušje naselilo v srca ljudi, niso pozabili trpljenja v drugi svetovni vojni, ki jim ga je zadal okupator z domačimi klerofašističnimi vojaškimi formacijami in izdajalci. Zato se postavlja vprašanje, kaj bo še potrebno, da se bomo zbrali ljudje, ki hočemo svojo domovino tako, da v njej ne bo strahu pred sedanjostjo in prihodnostjo.

Zato pozivam Zvezo združenj borcev za vrednote NOB, vsa leva  društva in gibanja, intelektualce in posameznike, da se začnemo povezovat v narodno povezavo za zaščito naroda in države. Ne vojaško, ampak civilizacijsko v skladu s situacijo in civilizacijsko kulturo. To je čas, da ustanovimo novo OF brez fige v žepu, ki bo nedvoumno izrazila potrebo po novem pravičnem sistemu. Zavedati se moramo, da bo to prineslo precej trpljenja, ki pa bo za široke ljudske množice mnogo manjše od grozeče zveri fašizma. To bomo storili le tako, da presekamo dosedanje stanje, da se v povezovalnih subjektih znebimo starih naveličanih, nesposobnih in oblasti željnih odsluženih funkcionarjev. Mnogi od njih imajo v preteklosti velike zasluge , žal pa so nesposobni dojemati sedanjo mednarodno in domačo situacijo. Do sedaj smo že povezali sedem društev. Pričakujemo, da boste pristopili tudi vi.

Ta sistem je dokazano zanič. Zgradimo novega. NA SVOJI ZEMLJI.

Facebook Google+ Twitter